Un taximetrist a fost înjughiat de un client, în Timişoara! Agresorul a folosit un cuţit şi după ce a lăsat vitima în stare de semiinconştienţă, i-a furat şi o tabletă ! Cu ultimele puteri şoferul a reuşit să-şi anunţe colegii care au pornit imediat în căutarea agresorului

DISTRIBUIȚI

Un taximetrist a fost înjughiat de un client, în Timişoara! Agresorul a folosit un cuţit şi după ce a lăsat vitima în stare de semiinconştienţă, i-a furat şi o tabletă ! Cu ultimele puteri şoferul  a reuşit să-şi anunţe colegii care au pornit imediat în căutarea agresorului. I-au dat de urmă în scurt timp şi l-au predat poliţiştilor sosiţi la faţa locului. Tânărul de 22 de ani este cercetat acum pentru tentativă de omor şi tâhărie.  Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Seara trecută, taximetristul a preluat un tânăr din zona centrului vechi şi l-a dus spre unul dintre cartierele mărginaşe ale Timişoarei. Când au ajuns la destinaţie, tânărul l-ar fi atacat din senin pe şofer. L-a înjunghiat în zona gâtului, apoi s-a făcut nevăzut cu tot cu tableta de pe bordul maşinii. Rănit grav, taximetristul a reuşit cu ultimele puteri să îşi anunţe colegii prin staţie şi să pornească autoturismul. Pe drum spre spital, însă, i s-a făcut rău şi a fost nevoit să oprească maşina. Şi-a chemat din nou colegii în ajutor, iar oamenii l-au transportat la spital.

Între timp, zeci de taximetrişti s-au apucat să scotocească zona în care a avut loc atacul. Mobilizarea extraordinară a dat roade. În doar câteva minute, şoferii l-au prins pe agresor şi l-au predat poliţiei.

Atacatorul are 22 de ani şi locuieşte în Motru.