Un tânăr de 28 din Prahova a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului nemţesc Gifhorn. Plecase în Germania să lucreze în construcţii, împreună cu alţi români, care susţin că el căzuse în patima drogurilor

DISTRIBUIȚI

Moarte învăluită într-un mare mister. Un tânăr de 28 din Prahova a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului nemţesc Gifhorn. Plecase în Germania să lucreze în construcţii, împreună cu alţi români, care susţin că el căzuse în patima drogurilor şi că tocmai din cauza acestui viciu şi-a pus capăt zilelor. Totuşi, rudele lui sunt convinse că a fost ucis de un consătean care îi voia banii.

Lucian Muşat locuia la Ciorani, unde îşi ridicase o casă. Nu mai avea bani să o termine, aşa că astă vară a decis să plece în Germania să muncească. Periodic îşi suna rudele şi le spunea cum îi merge şi ce planuri are.

Pe 9 decembrie, Lucian trebuia să vină acasă, în Prahova, să petreacă sărbatorile împreună cu ai lui. I-a sunat cu o zi înainte şi le-a spus că vine. Numai că nu a mai apărut şi nici nu a mai răspuns la telefon. Îngrijoraţi, oamenii au început să îi caute pe cei despre care ştiau că sunt cu el. Aşa au aflat că Lucian a fost internat în urma unei altercaţii şi că apoi ar fi fugit din spital. Pe 14 decembrie, fratele lui a mers la poliţia din Prahova şi l-a declarat dispărut. Au fost contactate autorităţile din Germania, care au anunţat că tânărul a fost găsit spănzurat. Rudele lui cred că după ce a ieşit din spital a fost sechestrat, bătut şi pe urmă ucis de cel cu care locuia. Acesta îl mai ameninţase şi cu alte ocazii.

Rudele lui Lucian vor acum să depună plângere împotriva acestui bărbat pe care îl consideră un criminal.
Ciudat este că individul pe care părinţii lui Lucian îl consideră un asasin s-a întors în ţară cu tot cu bagajul fiului lor. Dar până acum nu a mers să îl ducă acasă, la Ciorani.