Un tânăr de 23 de ani, băut bine, a provocat o adevărată tragedie, noaptea trecută, pe o şosea din Bistriţa. S-a izbit în plin cu maşina de un taximetru care circula regulamentar, iar în urma impactului, şoferul autoturismului a murit pe loc

DISTRIBUIȚI

Viteza şi alcoolul la volan se dovedesc a fi încă o dată o reţetă fatală. Un tânăr de 23 de ani, băut bine, a provocat o adevărată tragedie, noaptea trecută, pe o şosea din Bistriţa. S-a izbit în plin cu maşina de un taximetru care circula regulamentar, iar în urma impactului, şoferul autoturismului a murit pe loc.

Claudiu avea doar 21 de ani. De puţin timp, se angajase la o firmă de taximetrie din oraşul Beclean, iar noaptea trecută avea să plece în ultima sa cursă. Ducea acasă trei clienţi pe care îi luase de la un restaurant când s-a produs nenorocirea. Un alt tânăr, de 23 de ani, băut bine, se întorcea de la o nuntă. La un moment dat, acesta ar fi călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a izbit în plin maşina condusă de taximetrist.

Şoferul taximetrului n-a mai avut nicio şansă. S-a stins pe loc.

În urma impactului, cei trei pasageri din taximetru au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de echipajele SMURD sosite la faţa locului. Mama tânărului taximetrist a ajuns şi ea într-un suflet la locul tragediei. Când şi-a văzut fiul fără suflare a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Şoferul vinovat de producerea impactului a scăpat fără nicio zgârietură. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie peste limitele legale, apoi a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.