Un tânăr de 15 ani a intrat în casă peste o bătrână de 71 de ani şi a încercat să o violeze. Pentru că femeia s-a împotrivit, tânărul a înjunghiat-o şi a lăsat-o în agonie

DISTRIBUIȚI

Crimă oribilă în Harghita. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional. Un tânăr de 15 ani a intrat în casă peste o bătrână de 71 de ani şi a încercat să o violeze. Pentru că femeia s-a împotrivit, tânărul a înjunghiat-o şi a lăsat-o în agonie, în propria casă. Un nepot a găsit-o fără viaţă, după două zile, când s-a dus în vizită la ea. Minorul a fost prins de anchetatori şi se află acum în spatele gratiilor. El este cercetat acum pentru omor calificat.

Femeia de 71 de ani a fost ucisă în noaptea de 27 spre 28 decembrie. Bătrâna era singură în casă, în momentul în care tânărul de 15 ani a intrat peste ea. Se pare că a vrut să o violeze, spun surse din anchetă şi pentru că bătrâna a încercat să îi ţină piept, adolescentul a înjunghiat-o de mai multe ori şi a fugit. Victima a fost găsită două zile mai târziu, fără suflare de rude.

Crima înfiorătoare a tulburat liniştea unui întreg sat. Poliţiştii au pornit în căutarea ucigaşului în urmă cu o lună şi l-au prins abia la începutul acestei săptămâni.

Oamenii legii au reuşit să îl identifice pe tânăr după ce au vizionat imaginile suprinse de camerele de supraveghere instalate în sat. Aşa l-au descoperit pe minorul de 15 ani în timp ce umbla beat prin sat, în noaptea crimei. Dus la audieri, minorul a recunoscut că şi-a înjunghiat vecina.

Localnicii şi profesorii tânărului sunt şocaţi de cele auzite.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.