Un tânăr a chemat pompierii ca să-l scoată dintr-un club. Omul dormise acolo toată noaptea şi dimineaţă, când s-a trezit, a intrat în panică, pentru că nu a găsit pe nimeni lângă el

DISTRIBUIȚI

Întâmplare hazlie la Timişoara, unde un tânăr a chemat pompierii ca să-l scoată dintr-un club. Omul dormise acolo toată noaptea şi dimineaţă, când s-a trezit, a intrat în panică, pentru că nu a găsit pe nimeni lângă el , iar uşile erau încuiate. Ce e ciudat este faptul că nici prietenii lui şi nici angajaţii localului nu l-au trezit la plecare.

Era dimineaţă, puţin după ora 8, când tânărul şi-a dat seama că este prizonier în clubul în care intrase să petreacă toată noaptea. Când şi-a dat seama că nu poate să iasă din clădire, a sunat la112. Imediat un echipaj de pompieri şi unul de poliţie au venit la clubul situat în centrul oraşului.

Debusolat şi încă obosit, tânărul abia a reuşit să explice cum a reuşit să adoarmă în club.

Nu este prima oară când pompierii sunt chemaţi să evacueze persoane care au rămas în magazine sau baruri dupa inchiderea uşii. Anul trecut, la Lugoj, o femeie a fost închisă într-un magazin de haine dupa ce vânzatoarea a plecat fără sa verifice dacă înăuntru mai este vreun client.