Un sticker cu mesajul #REZIST şi o foaie pentru demisie. Aşa a fost întâmpinat Liviu Dragnea la sediul instanţei, unde venise pentru un nou termen în procesul de abuz în serviciu

DISTRIBUIȚI

Un sticker cu mesajul #REZIST şi o foaie pentru demisie. Aşa a fost întâmpinat astăzi Liviu Dragnea la sediul instanţei, unde venise pentru un nou termen în procesul de abuz în serviciu.Şeful PSD a fost aşteptat de un grup de protestatari, pe unul dintre ei Dragnea întrebându-l ironic dacă e coleg cu Victor Ponta. De cealalată parte, Ponta a răspuns şi el, de pe holurile Parlamentului. „România nu poate fi condusă precum Consiliul Judeţean Teleorman”, i-a transmis fostul premier lui Dragnea.

Sunt scene surprinse marţi pe holurile Instanţei Supreme din România, avându-i principali protagonişti pe Liviu Dragnea, ajuns la judecată, şi mai mulţi protestatari.. Unul dintre ei a venit cu un cadou… un sticker cu mesajul #rezist.

O altă femeie i-a înmânat şefului PSD o foaie şi un pix, cerându-i demisia.

Liviu Dragnea a fost ironizat marţi şi de Victor Ponta, aflat în Parlament. Este pentru a doua oară în mai puţin de două zile când fostul premier lansează atacuri la adresa şefului său de partid.

Replicile dure dintre Ponta şi Dragnea s-au intensificat mai ales după ce Daniel Constantin a fost înlăturat din funcţiile de vicepremier şi ministru al mediului. În cazul lui Dragnea, şi-a atras mai multă revoltă din partea protestatarilor din piaţă după ce sâmbătă seară a postat o fotografie ironică la adresa lor.