Un şofer neatent a provocat o adevărată tragedie pe o stradă din Galaţi. N-a acordat prioritate într-o intersecţie şi a trimis cinci oameni, printre care şi un copil de un an, pe patul de spital

DISTRIBUIȚI

Un şofer neatent a provocat o adevărată tragedie pe o stradă din Galaţi. N-a acordat prioritate într-o intersecţie şi a trimis cinci oameni, printre care şi un copil de un an, pe patul de spital. Nici el n-a scăpat teafăr în urma impactului. A fost nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare pentru a-l scoate de sub fiarele contorsionate ale autoturismului. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru…vătămare din culpă.

Alarma s-a dat aproape de miezul nopţii, după ce un zgomot puternic i-a scos pe gălăţeni din case. În goana lui, şoferul de 40 de ani a ignorat indicatorul de oprire obligatorie şi s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar.

Toţi pasagerii din cele două maşini au fost răniţi, iar pentru a-l scoate pe şofer din maşina transformată într-un morman de fiare a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare.

Toate cele şase victime, printre care şi un copil de doar un an, au fost trasportate la spital. După investigaţii, doar şoferul vinovat de producerea impactului a rămas internat.

Şoferul care a provocat întreaga tragedie este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.