Un şofer din Capitală a fost la un pas să se aleagă cu maşina distrusă din cauza câtorva zeci de sticle de bere care s-au spart chiar în faţa autoturismului său

DISTRIBUIȚI

Ştim deja că berea consumată în exces pune în pericol sănătatea şi poate provoca tragedii pe şosele. Ei bine, un şofer din Capitală a fost la un pas să se aleagă cu maşina distrusă, însă nu pentru că a consumat alcool, ci din cauza câtorva zeci de sticle de bere care s-au spart chiar în faţa autoturismului său. Şoferul camionetei care transporta lăzile a fost şi el uluit de ce i s-a întâmplat. În zona unde a avut loc neobişnuitul incident, circulaţia a fost blocată pe una dintre benzi, până când au fost ridicate toate cioburile.

Bulevardul Chişinău din Capitală. Câteva zeci de maşini stau la coadă la semaforul de la intersecţia cu Şoseaua Pantelimon. Până acum, nimic neobişnuit. Iată, însă, de ce surpriză are parte unul dintre şoferi.

Din cauza neobişnuitului incident, circulaţia pe banda a doua de pe Bulevardul Chişinău a fost blocată în zonă pentru câteva zeci de minute. Din păcate, însă, nu s-a mai putut recupera nicio sticlă din cele două lăzi de bere căzute pe asfalt.