Un şofer de 23 de ani a semănat panică în această dimineaţă pe drumul dinspre Constanţa spre Valu lui Traian. Ceilalţi conducători auto au fost nevoiţi să se ferească din calea lui, după ce tânărul a făcut slalom printre autoturisme. Din fericire, şoferul a terminat cursa fără incidente

DISTRIBUIȚI

Un şofer de 23 de ani a semănat panică în această dimineaţă pe drumul dinspre Constanţa spre Valu lui Traian. Ceilalţi conducători auto au fost nevoiţi să se ferească din calea lui, după ce tânărul a făcut slalom printre autoturisme. Din fericire, şoferul a terminat cursa fără incidente, însă a ajuns pe mâna poliţiştilor. Aşa au descoperit amenii legii că băiatul se afla sub influenţa substanţelor halucinogene şi avea permisul suspendat.

Înregistrarea aparţine unei şoferiţe care a suprins momentul în care tânărul conduce haotic pe contrasens, la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian. În imagini se vede cum tânărul de la volan este la un pas de a provoca un accident.

După ce băiarul a ieşit de pe şosea, câţiva trecători din zonă i-au sărit în ajutor şi au sunat la 112.

Pentru că a refuzat ajutorul medicilor, aceştia au anunţat poliţia. Între timp, tânărul care a condus haotic până la ieşire din oraş a ieşit de pe carosabil şi a rămas cu maşina pe marginea drumului.

Băiatul a fost preluat de medici şi transportat la spital.

De la spital, tânărul de 23 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa pentru audieri. Acolo s-a stabilit că avea permisul de conducere suspendat. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.