Un şofer băut este autorul unui grav accident petrecut seara trecută în sectorul 1 al Capitalei. După ce a băut mai multe pahare cu alcool, bărbatul de 46 de ani s-au urcat la volan şi a intrat cu viteză în alte două maşini care erau oprite la un semnafor din zona Băneasa. Inconştienţa şoferului a ucis un om şi a rănit grav alţi trei

DISTRIBUIȚI

Un şofer băut este autorul unui grav accident petrecut seara trecută în sectorul 1 al Capitalei. După ce a băut mai multe pahare cu alcool, bărbatul de 46 de ani s-au urcat la volan şi a intrat cu viteză în alte două maşini care erau oprite la un semnafor din zona Băneasa. Inconştienţa şoferului a ucis un om şi a rănit grav alţi trei. Bărbatul, cercetat acum penal, a ajuns la spital. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

S-au derulat scene de groază pe un bulevard din zona Băneasa, după ce un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a lovit din spate un autoturism care staţiona la culoarea roşie a semaforului. În urma impactului violent, maşina, în care se aflau două femei, mamă şi fiică, a fost proiectată în cea din faţa sa, care oprise de asemenea la semafor. Îngroziţi, martorii au sunat la 112, iar pompierii sosiţi la faţa locului au pornit într-o luptă contracronometru pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate.

Şoferul care a provocat întreaga tragedie era băut şi circula cu viteză excesivă, spun martorii. În goana lui, a distrus o familie întreagă şi şi-a băgat în spital chiar şi soţia, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului.

Bărbatul de 46 de ani, soţia lui, dar şi cele două femei, mamă şi fiică, din automobilul prins la mijloc au fost scoşi de pompieri din autoturisme. La spital, tânăra de 24 de ani a murit, iar mama ei este în comă. În stare gravă se află şi soţia şoferului. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băututrilor alcoolice.