Un serial filmat în România şi cu actori români face furori pe plan internaţional. COMRADE DETECTIVE a fost lansat oficial pe patru august, iar la premiera de la Los Angeles au fost invitaţi şi actorii din rolurile principale – Florin Piersic Junior şi Corneliu Ulici

DISTRIBUIȚI

Un serial filmat în România şi cu actori români face furori pe plan internaţional. COMRADE DETECTIVE a fost lansat oficial pe patru august, iar la premiera de la Los Angeles au fost invitaţi şi actorii din rolurile principale – Florin Piersic Junior şi Corneliu Ulici. Inedit la această serie cu şase episoade este faptul că replicile sunt dublate în engleză de actori celebri de la Hollywood, lucru care contribuie la umorul savuros al scenelor.

„Comrade Detective”, în traducere „Tovarăşul miliţian” a avut premiera la Los Angeles, la Arclight Theatre. La eveniment au participat atât actorii români care au dat viaţă personajelor, cât şi cei străini care le-au dat glas. Florin Piersic Junior şi Corneliu Ulici s-au fotografiat alături de cei care îi dublează  – Channing Tatum, respectiv Joseph Gordon-Levitt. La premieră a fost prezentă şi actriţa Olivia Niţă. Serialul de acţiune filmat integral la Izvorani şi la Bucureşti este disponibil deocamdată doar în Statele Unite, Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă.

În şase episoade lansate simultan, serialul spune povestea miliţienilor Gregor Anghel, jucat de Florin Piersic Junior, şi Iosif Baciu, rol interpretat de Corneliu Ulici. În România comunistă a anilor 80 şi în plin Război Rece, ei cercetează uciderea colegului lor şi, între timp, deconspiră un complot pentru distrugerea ţării, pus la cale de capitalişti. Dialogurile sunt dublate în engleză, aşa cum se întâmpla cu filmele străine piratate în anii 80-90 în România.

Serialul a fost foarte bine primit de criticii de specialitate care au aplaudat originalitatea ideii din spatele lui, umorul şi rolurile excelente făcute de actorii români.