Un scandal de proporţii s-a iscat seara trecută într-un supermarket din Capitală. Un bărbat a spart o sticlă de vin de pe raft şi apoi s-a luat la bătaie cu paznicul şi cu alţi clienţi ai magazinului

DISTRIBUIȚI

Un scandal de proporţii s-a iscat seara trecută într-un supermarket din Capitală. Un bărbat a spart o sticlă de vin de pe raft şi apoi s-a luat la bătaie cu paznicul şi cu alţi clienţi ai magazinului. Mai multe persoane care se aflau în zonă au sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise zece echipaje de intervenţie! Unul dintre bărbaţii implicaţi în altercaţie a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Într-un final, bătăuşul a fost reţinut, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire şi distrugere.

Alarma s-a dat în jurul orei 21, când mai multe persoane au anunţat la 112 că într-un supermarket din Sectorul 1, un bărbat s-a luat la bătaie cu paznicul magazinului şi cu alţi clienţi.

Scandalul, spun poliţiştii, s-a iscat după ce bărbatul a spart o sticlă de vin. Enervat, probabil, pe paznicul care îi atrăsese atenţia, bărbatul i-a luat la bătaie pe acesta şi pe clienţii care au sărit în ajutor.

După bătaia generalizată, un bărbat a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bătăuşul şi-a petrecut noaptea după gratii, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Reprezentanţii supermarket-ului au făcut şi ei o plângere pentru că, în urma scandalului, poarta de control a magazinului a fost distrusă.