Un profesor din Gorj este acuzat că ar fi sedus o fetiță de 12 ani. Dacălul ar fi întreţinut și relaţii sexuale cu minora, prin scările de bloc, după ce a luat legătura cu fata pe un site de socializare

DISTRIBUIȚI

Un profesor de logică din Gorj a fost prins în timp ce căuta plăceri interzise. Victima ar fi fost o fetiţă de doar 12 ani. Dascălul este acuzat că ar fi sedus-o pe micuţă şi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora prin scările de bloc Totul ar fi început în urmă cu doi ani, când bărbatul a luat legătura cu fata pe un site de socializare. Ultima oară a fost surprins însă de camerele de supraveghere dintr-o scară de bloc şi fapta lui a fost dată în vileag.

Profesorul îşi crease o imagine ireproşabilă, de dascăl dedicat muncii lui. Nu obţinuse un post de tiotular, aşa că s-a peridat la mai multe unităţi de învăţământ. Aşa că acuzaţiile ce-i sunt aduse i-au surprins pe cei care l-au cunoscut.

Probele arată însă că profesorul căuta plăceri interzise, iar victimă i-ar fi căzut o fetiţă de doar 12 ani. Anchetatorii susţin că profesorul căuta fetele pe site uri de socializare. Pe copila de 12 ani ar fi văzut-o pe profilul surorii ei, care îi era elevă. Ar fi sedus-o şi după, ce s-a jucat cu mintea ei fragedă, ar fi convins-o să întreţină relaţii sexuale prin scări de bloc.

Când şi-a dat seama că într-una dintre scări erau camere de supraveghere, dascălul a intrat în panică şi a încercat să îşi şteargă urmele. Neşansa profesorului a fost aceea că aparatura era deţinută de un poliţist, care i-a anunţat imediat pe părinţii fetei.Aceştia au alertat autorităţile.

Bărbatul a fost ridicat de anchetatori chiar de la catedră. Însă, cu doar câteva zile înainte să fie reţinut, profesorul ar mai fi încercat să seducă o elevă de liceu.

Profesorul este cercetat în arest la domiciliu, iar Inspectoratul Şcolar i-a suspendat contractul de muncă.