Un preot din Galaţi este acuzat că a lovit mortal cu maşina un om şi că apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii l-au găsit două ore mai târziu, când avea o alcoolemie de 1, 34 la mie alcool pur în aerul expirat. Ar fi fost la o petrecere, înainte să se urce la volan, spun localnicii

DISTRIBUIȚI

Un preot din Galaţi este acuzat că a lovit mortal cu maşina un om şi că apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii l-au găsit două ore mai târziu, când avea o alcoolemie de 1, 34 la mie alcool pur în aerul expirat. Ar fi fost la o petrecere, înainte să se urce la volan, spun localnicii. Acum, el este reţinut şi este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului. Superiorii săi de Arhiepiscopia Dunării de Jos l-au suspendat, până la finalizarea anchetei.În seara aceasta a fost arestat pentru următoarele 30 de zile.

Acesta este preotul Dănuţ Hohotă, de la parohia Negrea, din Galaţi! Poliţiştii spun că azi noapte mergea spre casă, cu maşina, când a lovit mortal un sătean de 49 de ani, în localitatea Schela. L-a abandonat pe marginea şanţului şi şi-a văzut de drum.

Sătenii spun că l-au văzut pe preot la o petrecere, cu puţin timp înainte de producerea accidentului.

Arhiepiscopia Dunării de Jos a anunţat că preotul este acum suspendat, aşa că la biserica din Negrea este lacăt pe uşă.

Preotul Dănuţ Hohotă este căsătorit şi are patru fete.