Un poliţist din Vaslui este acuzat de viol! Două eleve de 16 ani susţin că individul le-a sechestrat şi le-a abuzat sexual, împreună cu doi prieteni de-ai lui. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească dacă sunt sau nu reale faptele de care cei trei sunt acuzaţi

DISTRIBUIȚI

Un poliţist din Vaslui este acuzat de viol! Două eleve de 16 ani susţin că individul le-a sechestrat şi le-a abuzat sexual, împreună cu doi prieteni de-ai lui. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească dacă sunt sau nu reale faptele de care cei trei sunt acuzaţi. Până acum au fost audiaţi cei implicaţi dosar, dar urmează ca oamenii legii să stea de vorbă şi cu martorii. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Halucinantul incident s-ar fi petrecut de sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril. Cele două eleve, minore amândouă, ar fi fost invitate de agentul de poliţie la o aniversare în satul Lunca Banului. Ele au acceptat aşa că, fetele au fost luate din Vaslui şi duse la ţară. Ce s-a petrecut acolo, nimeni nu ştie cu exactitate, dar copilele spun că au fost sechestrate şi violate.

Până acum, nu s-au luat măsuri împotriva celor acuzaţi.

Procurorii spun că sunt necesare probe pentru a se stabili dacă sunt indicii ca s-au comis într-adevăr faptele menţionate în plângerile depuse la poliţie. Oricum, vestea ruşinoasă a circulat repede, iar sătenii sunt oripilaţi.

În paralel cu ancheta penală de care se ocupă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, s-a început o anchetă internă şi la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui. Vizat este agentul acuzat de viol, care lucrează la Postul din Vetrişoaia.