Un om a murit şi alţi doi au ajuns la spital, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident cumplit petrecut pe o şosea din Prahova. Două maşini s-au ciocnit după ce şoferul uneia dintre ele a încercat să întoarcă autoturismul fără să se asigure

DISTRIBUIȚI

Un om a murit şi alţi doi au ajuns la spital, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident cumplit petrecut pe o şosea din Prahova. Două maşini s-au ciocnit după ce şoferul uneia dintre ele a încercat să întoarcă autoturismul fără să se asigure. Neatenţia i-a adus moartea bărbatului de 64 de ani, care s-a stins din viaţă înainte să fie preluat de elicopterul SMURD.

Martorii povestesc că neatenţia l-a costat viaţa pe şoferul care a încercat să întoarcă autoturismul fără să se asigure.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, un echipaj de la descarcerare, dar şi un elicopter SMURD care era pregătit să-l preia pe şoferul vinovat. Până la apariţia salvatorilor, martorii impactului au scos victima dintre fiarele contorisonate ale maşinii.

În zadar a încercat echipajul medical venit la faţa locului cu elicopterul să resusciteze victima. Bărbatul de 64 de ani s-a stins.

Alte două persoane, din cealaltă maşină implicată în accident, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti cu multiple traumatisme. Drumul în zonă a fost blocat pe un sens mai bine de o oră.