Un nou târg tradiţional s-a deschis în centrul Capitalei, în platoul de la Piaţa Amzei. Zeci de comercianţi şi producători români vin zilnic aici cu plăcinte boiereşti de câteva kilograme, cârnaţi de mistreţ și dulceţuri fine

DISTRIBUIȚI

Un nou târg tradiţional s-a deschis în centrul Capitalei, în platoul de la Piaţa Amzei. Zeci de comercianţi şi producători români vin zilnic aici cu marfa lor. Am găsit comercianţi care fac plăcinte boiereşti de câteva kilograme, cârnaţi de mistreţ, dulceţuri fine şi şerbeturi ca în copilărie.

Cum am intrat în Târgul din Amzei am dat peste un tânăr producător român care a venit cu o pâine făcută după o reţetă nemţească !

La standul următor am dat peste un producător de mezeluri şi brânzeturi bio care a venit tocmai din zona Harghita-Covasna la Bucureşti pentru a-şi vinde marfa.

O femeie a venit special din Suceava cu cel mai bun cozonac exact aşa cum îl făceau bunicile noastre.

Cumpărătorii vin special aici pentru mâncare tradiţională .

După o masă copioasă vizitatorii târgului merg la un stand plin cu prăjituri.

La acest târg sunt de vânzare  şi haine tradiţionale dar şi mobilă restaurată iar vizitatorii pot să vină zilnic tot restul anului.