Un medic de la Institutul Parhon din Bucureşti, victima unui şantaj. Omul le-a dat unor bărbaţi din Prahova 50.000 de lei, după ce a conversat cu o tânără pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Reţelele sociale pot deveni periculoase atunci când stăm de vorbă cu oameni necunoscuţi. A simţit-o pe buzunarul său un medic de la Institutul Parhon din Bucureşti. A căzut victima unui şantaj al unor bărbaţi din Prahova cărora le-a dat 50 de mii de lei, după ce timp de mai multe săptămâni a conversat cu o tânără pe Facebook. Nu ştia însă că profilul era unul fals şi astfel, a ajuns să fie ameninţat că discuţiile cu fata, minoră, vor fi făcute publice.

Sunt imaginile provocatoare care i-au sucit minţile unui medic de la Institutul Parhon din Capitală. Pozele ce cu o tânără în ţinute şi ipostaze sexi au fost însă furate de pe contul unei fete. Cu ele a fost creat un profil fals pe Facebook.

Fără să ştie acest lucru, medicul a intrat în conversaţie cu presupusa tânără. Discuţiile ar fi condus până întra colo încât bărbatului i-ar fi fost ruşine ca ele să fie făcute publice. În spatele acestui cont stătea de fapt un tânăr de 24 de ani din judeţul Prahova, ajutat de 3 prieteni.

Doctorul ar fi fost avertizat că dacă nu trimite bani, colegii săi de la institutul Parhon vor afla  că a avut o relaţie cu o minoră.

În faţa poliţiştilor, unul dintre suspecţi ar fi declarat că mulţi dintre banii primiţi de la doctor i-a cheltuit la lăutari.

Venite la secţia de poliţie pentru a-i îmbărbăta, rudele suspecţilor au susţinut că de vină ar fi doar medicul… pentru naivitate.

Cei patru au fost reţinuţi sub acuzaţia de şantaj, iar joi vor fi propuşi spre arestare. Pentru fapta lor riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.