Un instructor auto din Arad a dat dovadă de un tupeu fără margini. După ce a oprit maşina pe banda destinată bicicliştilor, un instructor auto a continuat să sfideze un biciclist

DISTRIBUIȚI

Un instructor auto din Arad a dat dovadă de un tupeu fără margini. După ce a oprit maşina pe banda destinată bicicliştilor, un instructor auto a continuat să sfideze un biciclist. Supărat că i s-a atras atenţia, conducătorul auto recurge la gesturi ameninţătoare. Îl urmăreşte pe cel de pe bicicletă şi trage brusc de volan spre el, pentru a-l speria.

După un adevărat slalom printre maşinile staţionate pe banda destinată bicicliştilor, bărbatul care şi-a filmat tot drumul întâmpină un nou obstacol. Un instructor auto opreşte şi el autoturismul chiar pe pistă, într-o zonă cu staţionarea interzisă, înainte de o trecere de pietoni. Neatenţia lui era să îl coste o căzătură zdravană pe biciclist. Conducătorul deschide brusc portiera, fără să se asigure. Biciclistul frânează în ultima clipă şi îi atrage atenţia şoferului.

După acest incident, biciclistul îşi continuă drumul. După nici 100 de metri, autoturismul inscripţionat cu Şcoala de şoferi, îl ajunge din urmă. Fără să se gândească la un posibil accident, şoferul face un gest periculos şi virează spre biciclist pentru a-l şicana.

Întâmplarea nu a rămas fără ecou, ea fiind distribuită şi pe reţelele de socializare, unde oamenii au criticat atitudinea celui de la volan şi au cerut retragerea licenţei de instructor auto.