Un indian multimiliardar a spart 30 de mii de euro într-un club din Mamaia, doar pe șampanie

DISTRIBUIȚI

Petrecăreţii de pe litoral s-au împărţi şi anul acesta în două categorii. Boemii, adepţii spiritului liber, au ales Vama Veche, iar cei cu buzunarele doldora, Mamaia, cu hoteluri scumpe şi cluburi de fiţe. Aşa că, acolo unde sunt afişaţi bolizii de lux şi hainele de firmă, nimeni nu s-a mai uitat la bani când a fost vorba de distracţie şi trataţie. Însă, când nota de plată din zori depăşeşte valoarea unei garsoniere, adică 30.000 de euro, atunci. cu siguranţă devii apreciat de toată lumea. Iată ce a descoperit presa tabloidă.

sursa: cancan.ro

Senzaţia nopţii la un club de fiţe din Mamaia a fost un indian …multimilionar, care petrecerea alături de gaşca lui de români… la rândul lor cu buzunare burduşite. Tot clubul s-a uitat uluit la ei când ospătarii aduceau la masă, rând pe rând,  cele mai fine şampanii decorate cu artificii

Sticlele de şampanie veneau „îngropate” în bulgări de gheaţă şi fiecare sticlă în parte a costat 4500 de lei. Însumate –  45.000 de lei. Cum pofta vine mâncând, a urmat o sticlă de şampanie de trei litri. Presa tabloidă scrie că această a costat 22.500 de lei.

Indianul a încheiat seara ca la carte.  A comandat o sticlă elefant , de şase litri, de şampanie, învelită în foiţă de aur de 24 de karate. Preţul 60.000 de lei!

Ca să nu ne mai încurcăm în zerouri, facem socoteala în euro şi rezultatul îi lasă pe mulţi perplecşi – 30.000 de euro. Un fleac, ar spune unii, având în vedere că indianul şi …gaşca lui de români sunt în topul milionarilor lumii.