Un incendiu uriaş a cuprins un depozit comercial din Vaslui, în care erau mai multe societăţi. Cea mai afectată a fost o hală cu vopseluri, uleiuri şi diluanţi şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor din trei judeţe

DISTRIBUIȚI

Un incendiu uriaş a cuprins un depozit comercial din Vaslui, în care erau mai multe societăţi. Cea mai afectată a fost o hală cu vopseluri, uleiuri şi diluanţi şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor din trei judeţe. Până la urmă, flăcările au fost stinse, dar pagubele depăşesc oridinul milioanelor de lei. Deocamdată nu s-a stabilit cauza incendiului, dar este posibil ca un scurt circuit să fi provocat dezastrul.

Alarma s-a dat dimineaţă, la ora 9. Când oamenii au venit la program, au găsit halele arzând. Disperaţi, au încercat să mai salveze câte ceva din marfă.

Îngroziţi că flăcările tot creşteau, proprietarii depozitelor au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Incendiul era atât de puternic, încât a fost declanşat planul roşu de intervenţie, iar 50 de pompieri din trei judeţe au fost trimişi la locul solicitării. La un moment dat, au rămas fără apă.

Intervenţia a fost extrem de grea, din cauza fumului gros şi a pericolului care era iminent. Mai multe explozii s-au produs în depozite..

Proprietarii halelor spun că pagubele sunt uriaşe. Doar câţiva dintre ei au asigurare, dar chiar şi aşa nu sunt siguri că vor fi despăgubiţi.

Deocamdată, nu s-a stabilit de la ce a pornit incendiul.

La această oră, flăcările au fost stinse, dar câţiva pompieri au rămas în zonă să se asigure că ele nu vor reizbucni.