Un incendiu puternic a distrus, noaptea trecută, Clubul Bamboo din Capitală. Ministerul Afacerilor Interne a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital

DISTRIBUIȚI

Cladirea s-a prabusit!

41 de victime au fost duse la diverse spitale din Bucuresti. Nu există persoane cu arsuri, doar intoxicate cu fum, Nu există persoane decedate , până la această oră. Autoritățile nu exclud eventuale surprize, pentru că, încă, nimeni nu a reusit să pătrundă sub toate dărâmăturile clubului. Operațiunea este în curs.

Ministerul Afacerilor Interne a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis dosar penal pentru distrugere. Nu se cunossc cauza, nici locul precis de unde a izbucnit focul sau numarul exact de oameni care se aflau in club si daca a mai ramas cineva prins in interior.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă, referitor la posibilitatea că s-a fumat în interiorul Clubului Bamboo înainte de incendiu, că o astfel de speculație trebuie verificată temeinic și că în acest moment nu se poate pronunța în această privință.

De asemenea, întrebat despre posibile cauzele ale incendiului, Daniel Vasile a spus că există doar informații care fac referire la locul de izbucnire a incendiului furnizate de martori. „Urmează ca după stingerea incendiului să facem și această verificare”, a precizat el.

sursa: www.agerpress.ro