Un ieşean este.. de ieri mai bogat cu peste un milion de euro. Acesta a completat trei variante simple şi cu doar 14 lei a reuşit să devină milionar peste noapte

DISTRIBUIȚI

Un ieşean este.. de ieri mai bogat cu peste un milion de euro. Acesta a completat trei variante simple şi cu doar 14 lei a reuşit să devină milionar peste noapte. Premiul a fost câştigat la o agenţie din centrul Iaşului, de unde a mai plecat, în 2011, un câştig de trei milioane de euro. Nu se ştie încă în al cui buzunar vor ajunge banii pentru că, norocosul câştigător nu şi-a revendicat încă premiul.

Cel mai fericit român, după weekendul care tocmai a trecut, este un ieşean. Biletul câştigător pentru care a plătit 14 lei i-a adus un câştig substanţial. Omul este mai bogat cu peste un milion de euro.

Agenţia din Iaşi unde câştigătorul de duminică şi-a încercat norocul este recunoscută pentru că le-ar purta noroc jucătorilor. În urmă cu şapte ani, tot acolo a fost înregistrat un bilet câştigător de peste trei milioane de euro.

Fericitul câştigător are la dispoziţie 90 de zile pentru a intra în posesia marelui premiu. O sumă frumuşică pentru care ar trebui să îşi facă un plan foarte bun de afaceri. Iar idei sunt cu nemiluita…