Un grav accident de circulaţie s-a produs în această după-amiază, în Galaţi. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar o a treia persoană se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care se aflau a intrat violent într-un cap de pod

DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această după-amiază, pe DN5, în judeţul Galaţi. Doi bărbaţi, de 33 şi 40 de ani, şi-au pierdut viaţa, iar o a treia persoană se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care se aflau a intrat violent într-un cap de pod. Totul s-a petrecut în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cu exactitate din ce cauză s-a produs tragedia.

Accidentul s-a petrecut la prânz, când cei trei bărbaţi se îndreptau spre casă. La doar câteva sute de metri de locuinţă, într-un moment de neatenţie, şoferul a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, a lovit un cap de pod şi de acolo a ricoşat direct în şanţ.

În urma impactului violent, şoferul şi pasagerul din spate au murit pe loc. Bărbatul care se afla în dreapta conducătorului auto a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă.

In timp ce medicii încearcă să îl menţină în viaţă pe bărbatul de 47 de ani, poliţiştii încearcă să afle, cu exactitate, cum s-a petrecut accidentul.

Traficul pe DN 25 a foat blocat timp de două ore.