Un funcţionar al Serviciului Înmatriculări Auto din Prahova a fost prins, în flagrant, în timp ce lua mită! Banii i-a primit chiar în faţa sediului Poliţiei, iar procurorii l-au ridicat imediat

DISTRIBUIȚI

Un funcţionar al Serviciului Înmatriculări Auto  din Prahova a fost prins, în flagrant, în timp ce lua mită! Banii i-a primit chiar în faţa sediului Poliţiei, iar procurorii l-au ridicat imediat, pentru audieri. La fel şi pe alţi doi indivizi, consideraţi complici în acest dosar. Toţi sunt acum cercetaţi sub control judiciar. 

De aproape două luni, de când taxa de mediu a fost anulată, la serviciul înmatriculări Prahova cozile sunt interminabile… Ca să scape de aglomeraţie, mulţi proprietari de maşini preferă să le dea şpagă funcţionarilor. Iar unii dintre ei acceptă. Este şi cazul acestui angajat, care a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie. Atît el cât şi cei doi bărbaţi care îl ajutau au primit control judiciar, pentru luare de mită şi complicitate la luare de mită.

Sumele pe care le plăteau proprietarii de maşini nu erau foarte mari, spun anchetatorii, dar la finalul zilei, inculpatul pleca acasă cu cel puţin o mie de lei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, angajatul serviciului înmatriculări a fost ajutat în săvârşirea infracţiunii de reprezentanţii unui birou de acte aflat în imediata vecinatate a instituţiei.