Un fost fotbalist al echipei Pandurii Târgu-Jiu riscă să rămână fără un ochi după ce a fost împuşcat în cap, de la mică distanţă, chiar de fiul său vitreg. Arma, un pistol cu gloanţe de cauciuc, era deţinută legal de fostul sportiv, dar nu se ştie cum a ajuns în mâinile băiatului său

DISTRIBUIȚI

FOST FOTBALIST, ÎMPUŞCAT DE FIUL SĂU

Un fost fotbalist al echipei Pandurii Târgu-Jiu riscă să rămână fără un ochi după ce a fost împuşcat în cap, de la mică distanţă, chiar de fiul său vitreg. Arma, un pistol cu gloanţe de cauciuc, era deţinută legal de fostul sportiv, dar nu se ştie cum a ajuns în mâinile băiatului său. Prietena tânărului, martor la scene, spune că totul s-a întâmplat accidental.

Fostul fotbalist la echipa Pandurii Târgu-Jiu, Radu Papadopol se afla în apartamentul său din oraş, alături de fiul vitreg şi prietena acestuia. Se pregăteau să plece în oraş când s-a întâmplat incidentul. Prietena tânărului spune că era în baie când a auzit bubuitura. S-a dus să vadă ce e şi l-a văzut pe bărbatul de 57 de ani plin de sânge. Fata spune că nu a fost vorba despre niciun conflict înainte.

Vecinii bărbatului spun că nu au auzit nimic suspect. Şi-au dat seama că ceva rău s-a întâmplat abia când au venit poliţiştii şi ambulanţa.

Poliţiştii sunt cei care trebuie să stabilească acum împrejurările exact şi cum arma deţinută legal de victimă a ajuns în mâinile tânărului.

Fostul fotbalist a fost stabilizat la spital însă există şanse foarte mari să îşi piardă ochiul drept.

Pistolarul amator este cercetat acum pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală gravă din culpă.