Un curier a reuşit să o salveze pe o femeie ţinută cu forţa în casă de propriul soţ. Victima a reuşit să-i strecoare curierului un bilet

DISTRIBUIȚI

Un curier a reuşit să o salveze pe o femeie ţinută cu forţa în casă de propriul soţ. Victima a reuşit să-i strecoare curierului un bilet, iar acesta a chemat autorităţile. Soţul femeii a fost arestat şi i s-a stabilit o cauţiune record.

Chinul femeii a început acum 5 zile când în urma unui scandal conjugal, soţul James Jordan, a ameninţat-o cu un pistol, i-a spus că o omoară , a lovit-o în repetate rânduri şi i-a interzis să mai vorbească la telefon sau să iasă din casă. Disperată femeia a încercat să evadeze însă a fost prinsă de soţul care , înfuriat la culme, aproape că i-a smuls părul din cap. 

Şi ca şi cum abuzurile comise asupra soţiei nu ar fi fost de ajuns, Jordan l-ar fi închis într-o cameră pe copilul lor de doar 3 ani, pe care l-a ţinut acolo fără apă şi fără mâncare timp de 15 ore. Însă salvarea femii a venit de la un curier chemat în casa groazei să preia un pachet. Ea a reuşit să strecoare odată cu coletul , un bilet pe care a scris Suna la 911. Ceea ce curierul a făcut. Poliţiştii au sosit imediat la locuinţa soţilor şi l-au reţinut pe James Jordan. Prezentat în faţa judecătorului, el a primit mandat de arestare şi i-a fost fixată o cauţiune de 100 de mii de dolari. Vecinii cuplului sunt îngroziţi. 

James Jordan va rămâne după gratii. El este acuzat de violenţă domestică şi deţinere ilegală de armă. Cât despre soţia sa, aceasta va primi consiliere psihologică pentru a uita cât mai repede calvarul prin care au trecut ea şi fiul ei.