Un copil de 9 ani a fost grav acidentat de o autoutilitară în timp ce se întorcea de la şcoală. Maşina a pătruns pe trotuar şi l-a lovit puternic pe elev

DISTRIBUIȚI

Un copil de 9 ani, din Vaslui, a fost grav acidentat de o autoutilitară în timp ce se întorcea de la şcoală. Maşina a pătruns pe trotuar şi l-a lovit puternic pe elev. A fost nevoie de intervenţia unui utilaj de descarcerare. În cele din urmă, băiatul a fost transportat la spital şi supus unei intervenţii chirurgicale. Accidentul violent a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Copilul se îndrepta spre casă, de la şcoală. El mergea liniştit pe trotuar când a fost lovit din plin de o autoutilitară. Oamenii prezenţi la faţa locului au sărit imediat în ajutorul copilului.

La locul accidentului s-a deplasat un utilaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Apoi, o echipă de medici de la terapie intensivă au transportat copilul la spital.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că autoutilitara era condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani, care, la un moment dat, pentru a evita impactul cu un alt autovehicul ce se deplasa pe acelaşi sens de mers, a virat brusc la dreapta. Şi aşa a ajuns pe trotuar. Maşina care mergea pe acelaşi sens cu autoutilitara era condusă de o femeie în vârstă de 56 de ani. Ambii conducători auto au fost supuşi testului cu etilotest, însă rezultatele au fost negative.

În cele din urmă, polişiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.