Un cal înfometat, care nu a mai avut putere să tragă la căruţă, a fost bătut cu bestialitate de proprietari până la moarte. Apoi a fost târât până la o groapă de gunoi şi a fost lăsat acolo, dar nu înainte de a-i lua carnea pentru consum

DISTRIBUIȚI

Barbaria faţă de animele nu are limite. Un cal înfometat, care nu a mai avut putere să tragă la căruţă, a fost bătut cu bestialitate de proprietari până la moarte. Apoi a fost târât până la o groapă de gunoi şi a fost lăsat acolo, dar nu înainte de a-i lua carnea pentru consum. Cruzimea s-a petrecut în judeţul Tulcea. Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Proprietarii calului, romii din Babadag, judeţul Tulcea, sunt descrişi drept barbari de vecinii lor, dar şi de faptele lor. Îşi înfometează animalele, iar dacă nu mai sunt bune de muncă, le omoară. Aşa s-a întâmplat de curând cu un cal. Animalul, înhămat la o căruţă, a alunecat pe gheaţă şi nu s-a mai putut ridica, apoi l-au omorât în bătaie.

După ce au omorât animalul, proprietarii i-au luat carnea de consum.

Un vecin care a văzut barbaria, a sunat la 112. Martorii povestesc însă că după sosirea poliţiştilor, actul de cruzime a continuat.

Animalul a rămas la groapa de gunoi de la marginea oraşului până când un buldoescavator al primăriei l-a dus la o groapă adâncă pentru animale moarte. Vecinii spun însă că nu e prima dată când romii din Babadag omoară animale prin cruzime şi le abandonează.

Rudele stăpânului dau vina pe sărăcie pentru moartea animalului.

Autorii actului de cruzime sunt cercetaţi acum de poliţişti.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, proprietarii riscă doi ani de închisoare.