Un câine i-a salvat viaţa stăpânului său care a stat 19 ore, paralizat, în zăpadă. Bărbatul a căzut pe gheaţă şi şi-a rupt gâtul, iar animalul său de companie i-a sărit imediat în ajutor

DISTRIBUIȚI

Un câine i-a salvat viaţa stăpânului său care a stat 19 ore, paralizat, în zăpadă. Bărbatul a căzut pe gheaţă şi şi-a rupt gâtul, iar animalul său de companie i-a sărit imediat în ajutor, aşezându-se pe el şi ţinându-i de cald. Un vecin a fost alertat de lătratul disperat al patrupedului şi a chemat ambulanţa.

Bob, din statul american Michigan, a ieşit din casă doar în pijamale, în toiul unei nopţi friguroase, ca să aducă lemne pentru foc. Însă el a căzut în zăpadă şi a rămas paralizat acolo, din cauza loviturii la coloană. Kelsey, o femelă Golden Retriever, este motivul pentru care Bob este încă în viaţă. Ea nu s-a despărţit de stăpânul ei, i-a lins faţa şi mâinile şi s-a cuibărit la pieptul lui, ca să îi ţină de cald. Timp de 19 ore, Kelsey a lătrat în continuu după ajutor. Vecinii bărbatului locuiesc la mare depărtare de casa acestuia, aşa că au auzit lătratul câinelui după ore bune.

La spital, Bob a fost operat, iar acum a început să îşi recapete mobilitatea. Omul spune că are doi eroi – pe doctorul care l-a tratat şi pe Kelsey, cu siguarnţă cea mai bună prietenă a sa.