Un bătrân din Brăila a trecut prin spaima vieţii lui după ce a fost pus la pământ de o bucată de tencuială desprinsă din faţada blocului. Bărbatul de 78 de ani s-a ales cu capul spart şi cu o mână ruptă

DISTRIBUIȚI

Un bătrân din Brăila a trecut sprin spaima vieţii lui după ce a fost pus la pământ de o bucată de tencuială desprinsă din faţada blocului. Bărbatul de 78 de ani s-a ales cu capul spart şi cu o mână ruptă, dar se consideră norocos că a scăpat cu viaţă. Blocul a fost construit în urmă cu 32 de ani şi de atunci nu a fost niciodată reparat.

Nea Radu stătea de vorbă cu un vecin, în faţa blocului, când s-a întâmplat nenorocirea. Din senin. bătrânul de 78 de ani a căzut ca secerat la pământ. O bucată din tencuiala faţadei i-a căzut în cap şi l-a rănit. Rudele au auzit zgomotul puternic din apartament şi au chemat medicii în ajutor.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean din Brăila.

Omul crede că a scăpat ca prin minune şi că pălăria pe care o avea pe cap i-a salvat viaţa.

Atât rudele bărbatului, cât şi ceilalţi locatari din bloc cred că o nouă tragedie ar putea fi evitată doar dacă vor fi efectuate lucrările la întreţinere la faţada blocului. Potrivit legii, asociaţia de locatari este cea care are obligaţia de a întreţine clădirea.

Poliţiştii au început o anchetă, însă bătrânul spune că nu vrea să depună plângere împotriva propriilor vecini.