Un bărbat şi logodnica lui au murit într-un accident rutier, produs în judeţul Galaţi. Deşi avea permisul suspendat de aproape o lună, din cauza vitezei excesive, bărbatul s-a urcat din nou la volan. A intrat într-o depăşire şi a lovit pe celălalt sens o căruţă nesemnalizată

DISTRIBUIȚI

Un bărbat şi logodnica lui au murit într-un accident rutier, produs în judeţul Galaţi. Deşi avea permisul suspendat de aproape o lună, din cauza vitezei excesive, bărbatul s-a urcat din nou la volan. A intrat într-o depăşire şi a lovit pe celălalt sens o căruţă nesemnalizată. Apoi, s-a răsturnat şi s-a oprit într-o dubiţă parcată pe marginea drumului. Atât şoferul cât şi fata care era cu el au murit pe loc.

Timotei avea 25 de ani şi era logodit cu Larisa o tânără de 19 ani. Locuiau la Tecuci, dar azi-noapte plecaseră la plimbare cu maşina, deşi el avea permisul suspendat încă de pe data de 12 octombrie. În apropiere de localitatea Drăgăneşti s-a produs nenorocirea.

Pompierii de la ISU Galaţi au intervenit imediat.

Atât Timotei cât şi Larisa au fost descarceraţi şi resuscitaţi. Medicii i-au declarat însă, decedaţi, după zeci de minute de eforturi uriaşe.

Între timp, alte echipaje de salvatori le-au preluat pe celelalte trei victime ale accidentului, doi bărbaţi care erau în căruţă şi un altul care era în dubiţa oprită pe marginea drumului. În căruţă se mai aflau şi o femeie cu un copil, dar ei au scăpat nevătămaţi.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul având permisul suspendat şi vătămare corporală din culpă.