Un bărbat în vârstă de 83 de ani din judeţul Gorj este căutat de aproape 24 de ore, după ce a dispărut de acasă, iar şansele ca acesta să fie găsit în viaţă scad de la o oră la alta. Bătrânul ar fi plecat ieri la prânz în pădurea din apropierea casei pentru a aduna vreascuri şi nu s-a mai întors. În căutarea bătrânului au plecat poliţişti însoţiţi de câini de urmă, jandarmi şi localnici

DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 83 de ani din judeţul Gorj este căutat de aproape 24 de ore, după ce a dispărut de acasă, iar şansele ca acesta să fie găsit în viaţă scad de la o oră la alta. Bătrânul ar fi plecat ieri la prânz în pădurea din apropierea casei pentru a aduna vreascuri şi nu s-a mai întors. În căutarea bătrânului au plecat poliţişti însoţiţi de câini de urmă, jandarmi şi localnici, dar fără rezultat.

Soţia bătrânului spune că, imediat, după masa de prânz, acesta a ieşit afară şi dus a fost. Femeia nu şi-a facut griji până la lăsarea întunericului când a alertat vecinii.

Pentru că a plecat sumar îmbrăcat şi cu papuci în picioare, vecinele bărbatului nu cred că acesta ar fi supravieţuit o

Încă de aseară localnicii au plecat în cautarea acestuia, iar acţiunile s-au intensificat de dimineaţă. La faţa locului au fost aduşi inclusiv câini de urmă.

Toate fântânile din zonă au fost verificate, dar nici urmă de bărbat.

Localnicii nu îşi dau seama unde ar putea fi vecinul lor, dar cred că prea departe nu a putut ajunge pentru că se deplasa destul de greu.

La data dispariţiei, Danciu Sebastian purta pantaloni de culoare neagră, vestă de culoare verde, un pulover negru cu alb, pe cap o şapcă de culoare galbenă, iar în picioare avea încălţăminte din cauciuc.