Un bărbat este acuzat că şi-a omorât iubitul, cu 30 de ani mai tânăr şi că l-a ţinut ascuns în beci, timp de două săptămâni. Astăzi, în vinerea mare, l-au cuprins remuşcările şi i-a povestit tot unei cumnate

DISTRIBUIȚI

Crima pasională într-un sat din judeţul Buzău! Un bărbat este acuzat că şi-a omorât iubitul cu treizeci de ani mai tânăr şi că l-a ţinut ascuns în beci, timp de două săptămâni! Astăzi, în vinerea mare, l-au cuprins de remuşcările şi i-a povestit tot unei cumnate. Îngrozită, ea a mers la preot, iar el a chemat poliţia, care l-a reţinut.

Bărbatul de 66 de ani trăia singur în localitatea Rubla, după ce a patra soţie i-a murit, iar cei doi copii dintr-o căsnicie anterioară au plecat care-ncotro. Pe tânărul de 35 de ani din Râmnicu Sărat l-a cumoscut în urmă cu doi ani, iar de atunci acesta venea deseori să îl ajute în gospodărie. Pe 31 martie, tânărul a dispărut, iar prietenii au început să-l caute.

Prietenii şi rudele l-au căutat inclusiv la acesta acasă, l-au întrebat şi pe el, dar nu a vrut nicio clipă să recunoască.

Odioasa faptă avea să iasă la iveală abia acum.

Conflicutul a degenerat şi gazda şi-a ucis musafirul care îi era şi iubit, spun procurorii. Speriat, l-a ascuns în beci. Localnicii sunt şocati de ce s-a întâmplat, mai ales ca îl ştiau pe suspect ca fiind un om liniştit.

Bătrânul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi este acuzat de omor. El ar putea sta după gratii următorii 20 de ani.