Un bărbat din Vaslui este acuzat că şi-a bătut şi violat fiica de 15 ani! Ajunsă la capătul puterilor, fata a cerut ajutorul poliţiştilor, care l-au luat pe individ de acasă şi l-au dus direct la audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore, dar eliberat ulterior, după ce instanţa a decis că nu este un pericol public

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Vaslui este acuzat că şi-a bătut şi violat fiica de 15 ani! Ajunsă la capătul puterilor, fata a cerut ajutorul poliţiştilor, care l-au luat pe individ de acasă şi l-au dus direct la audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore, dar eliberat ulterior, după ce instanţa a decis că nu este un pericol public. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Fata de 15 ani mai are 11 fraţi, dar numai 9 locuiesc în casa părintească de la Zorleni, din judeţul Vaslui. Ceilalţi doi sunt plecaţi în străinătate, la muncă. Nimeni nu ştia prin ce coşmar trece biata copilă, pentru că ea nu a povestit nimănui nimic, de teamă ca tatăl ei să nu se răzbune pe ea. Totuşi, zilele trecute a mers la Poliţie şi a spus că bărbatul, care are 46 de ani, a biciut-o.

Pe toată durata declaraţiilor au fost martori un psiholog şi un asistent social de la primărie: copila a prins atunci curaj şi a mărturisit că, în urma cu un an, tatăl ei a abuzat-o sexual.

Totuşi, nici ceilalţi copii ai familiei şi nici mama lor nu au reclamat că ar fi fost maltrataţi de individul cu care locuiesc în aceeaşi casă. Culmea, şi vecinii ştiu că ar fi o familie model.

Individul nu este la prima întâlnire cu judecătorii. În urmă cu 10 ani, el a fost condamnat la închisoare pentru că şi-a ucis socrul.

Angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au aflat despre acest caz şi au mers acasă la fetiţa care a reclamat că a fost chinuită.

Tatăl a fost eliberat după 24 de ore, dar este în continuare cercetat pentru violenţă în familie şi viol.