Un bărbat din Năvodari ar putea fi personaj de banc, dacă fapta sa nu ar fi penală! Omul s-a căsătorit până acum de trei ori, dar nu a divorţat niciodată. Ar putea fi considerat cel mai perseverent soţ, dar procurorii îl numesc totuşi bigam şi vor să îl vadă la închisoare

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Năvodari ar putea fi personaj de banc, dacă fapta sa nu ar fi penală! Omul s-a căsătorit până acum de trei ori, dar nu a divorţat niciodată. Ar putea fi considerat cel mai perseverent soţ, dar procurorii îl numesc totuşi bigam şi vor să îl vadă la închisoare.
În trei decenii, bărbatul – care lucrează ca agent de pază – a dus la Starea Civilă trei femei, ca să le facă neveste. S-o fi gândit că alăturarea de cifre identice e cu noroc!
Bărbatul s-a căsătorit prima oară în 1985, în comuna Cumpăna. Apoi, înca o dată în 2009 şi a treia oara în 2013. Niciodată însă n-a divorţat, aşa că în anul 2015, era căsătorit cu acte cu trei femei. Şi probabil că situaţia aşa ar fi rămas dacă prima soţie nu ar fi mers să îşi schimbe buletinul. Femeia s-a declarat căsătorită şi aşa s-a descoperit cazul de bigamie.
Soţia actuală îi cunoaşte şi îi acceptă situaţia.
Între timp, după ce poliţia a început să-l anchete, bărbatul s-a despărţit legal, însă doar de nevasta cu numărul 2.
Prima însă nu ar fi vrut să-i acorde divorţul, în urmă cu două decenii. Poate acum ar consimţi, dar sunt prea săraci ca să-şi permită taxa notarială. Locuiesc într-un fost cămin de nefamilişti dintr-o zonă săracă a Năvodariului.
Procurorii constănţeni l-au trimis pe soţul perseverent în judecată, pentru bigamie, faptă pentru care riscă să petreacă în închisoare între 3 luni şi 2 ani. Ar putea să scape, totuşi, şi numai cu o amendă penală, dacă judecătorul va fi blând şi va găsi doar amuzantă fapta sa.