Un bărbat din Dâmboviţa este suspectat că şi-a ucis mama în bătaie! Procurorii spun că individul a lovit-o până când aceasta a leşinat şi că atunci când a văzut că nu se mai ridică, i-a arpins o lumânare, ca să poată merge în lumină pe lumea cealaltă. El a fost deja reţinut şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Dâmboviţa este suspectat că şi-a ucis mama în bătaie! Procurorii spun că individul a lovit-o până când aceasta a leşinat şi că atunci când a văzut că nu se mai ridică, i-a arpins o lumânare, ca să poată merge în lumină pe lumea cealaltă. El a fost deja reţinut şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Vă avertizez că urmează detalii care v-ar putea afecta emoţional.
Bătrâna avea 81 de ani şi locuia la Decindeni, în Dâmboviţa, doar împreună cu fiul ei de 56 de ani. Se certau des, spun vecinii care au auzit de mai multe ori scandalurile şi care au mărturisit că, atunci când el se îmbăta, o şi bătea.
Rudele habar nu aveau, însă, ce se petrecea în casa celor doi.
Pe data de 10 ianuarie, individul a anunţat autorităţile că mama lui a murit. Conform procedurilor, un medic a mers acasă la ea, ca să constate decesul şi să îi poată elibera un certificat. Când a văzut-o plină de vânătăi, a sunat la poliţie. Oamenii legii au realizat atunci că este vorba despre o moarte suspectă şi au deschis un dosar penal, în care fiul femeii este considerat principalul suspect. Cu toate acestea, el susţine că bătrâna a cărat lemne, pe data de 5 ianuarie, şi că atunci s-a lovit. Nimeni nu l-a crezut, aşa că anchetatorii l-au reţinut.
Dacă va fi găsit vinovat, fiul bătrânei riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 12 ani, pentru lovituri cauzatoare de moarte.