Un bărbat din Brăila, condamnat pentru act sexual cu minor şi viol şi eliberat înainte de termen a recidivat. Acesta a fost arestat din nou, după ce a încercat să profite de doi copii, într-un parc din oraş

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Brăila, condamnat pentru act sexual cu minor şi viol şi eliberat înainte de termen a recidivat. Acesta a fost arestat din nou, după ce a încercat să profite de doi copii, într-un parc din oraş. Doar o minune a făcut ca micuţii, de 9, respectiv 11 ani, să scape din mâinile individului şi să le povestească totul părinţilor. Aşa au ajuns poliţiştii pe urmele acestuia şi l-au dus din nou în spatele gratiilor. Vă avertizez urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Episodul halucinant a avut loc seara trecută, în jurul orei 19 şi 30 de minute. Omul ar fi abordat doi minori, de 9 şi 11 ani, care se jucau într-o parcare din spatele blocului şi i-ar fi ademenit într-un parc, unde le-a spus că a găsit o sumă mare de bani. Odată ajunşi în locul înconjurat de verdeaţă, individul ar fi început să îi mângâie pe băieţi şi le-ar fi făcut şi fotografii în ipostaze intime. La un moment însă, individul s-a speriat în momentul în care mai multe persoane au trecut prin zonă şi a fugit. În stare de şoc, micuţii au luat-o la fugă spre casă, acolo unde au povestit totul părinţilor. Adulţii au alertat imediat autorităţile, iar poliţiştii i-au dat de urmă suspectului în scurt timp şi l-au dus la audieri.

Şerban Dumitru nu se află pentru prima oară în spatele gratiilor. Individul de 36 de ani a fost condamnat în trecut la 10 ani şi nouă luni de închisoare pentru infracţiunile de viol şi act sexual cu un minor. Fusese eliberat în luna iunie a acestui an, sub control judiciar. Mai avea de executat o treime din pedeapsă.

Cazul a intrat şi în atenţia inspectorilor de la Protecţia Copilului.

Individul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.