Un bărbat de 48 de ani, care păzea o clădire dezafectată, a fost aproape mâncat de viu de patru câini de rasă. Se pare că animalele au ieşit pe sub gardul altei firme, care avea un teren în zonă. Nu se ştie ce anume i-a făcut pe câini să devină agresivi, dar bărbatul are acum zeci de muşcături pe corp dar mai ales pe cap

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 48 de ani, care păzea o clădire dezafectată, a fost aproape mâncat de viu de patru câini de rasă. Se pare că animalele au ieşit pe sub gardul altei firme, care avea un teren în zonă. Nu se ştie ce anume i-a făcut pe câini să devină agresivi, dar bărbatul are acum zeci de muşcături pe corp dar mai ales pe cap.  Incidentul s-a petrecut intr-o comună din apropierea orașului Tecuci.

Bărbatul trebuia să păzească împreună cu un coleg o staţie de combustibil dezafectată de lângă Cosmeşti. Colegul lui plecase, însă, până la Tecuci şi s-a întors după o oră şi jumătate. Când a revenit, l-a găsit pe bărbatul de 48 de ani agonizând, plin de sânge şi cu hainele rupte. Fusese atacat de patru câini. Imediat a sunat la 112 şi a chemat o ambulanţă.

Starea victimei era atât de gravă încât doar în sala de operaţie de la Spitalul din Tecuci, unde a fost dus cu ambulanţa, i s-au putut pune perfuzii. Atunci a fost chemat rapid eclicopterul SMURD şi a fost transferat la Spitalul Judeţean din Galaţi.

Până să aterizeze cu pacientul la Galaţi, medicii abia au reuşit să îl stabilileze.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi l-au identificat proprietarul câinilor.

Paznicul este acum internat la Spitalul Judeţean din Galaţi, în stare foarte gravă. Medicii sunt extrem de rezervaţi privind şansele lui de supravieţuire.