Un bărbat de 45 de ani şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a fugit de la faţa locului. Totul s-a întâmplat într-o agenţie de turism

DISTRIBUIȚI

O crimă înfiorătoare a avut loc în sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a fugit de la faţa locului. Totul s-a întâmplat într-o agenţie de turism, locul în care ambii munceau. La câteva ore după comiterea crimei, bărbatul a fost găsit mort, într-o comună din judeţul Călăraşi. În urma tragedieie, o fetiţă de  9 ani a rămas orfană de ambii părinţi.

Cei doi soţi erau împreună de 11 ani. Cei doi lucrau şi în acelaşi, o agenţie de turism din sectorul 5 al Capitalei. Acum aproximativ două săptămâni, pe fondul unor probleme financiare şi certuri, femeia de 31 de ani ar fi părăsit domiciliul conjugal luând cu ea şi fetiţa pe care o aveau împreună.

Femeia intentase proces de divorţ şi ar fi dorit să obţină şi custodia micuţei. Acest lucru i-ar fi declanşat soţului furia cumplită, cea care l-a condus la gestul extrem. Marţi, la prânz, a mers la agenţia de turism unde lucrau amândoi şi a ucis-o pe cea care i-a stat alături 11 ani.

După ce şi-a lăsat soţia fără suflare, bărbatul de 45 de ani a mers într-o localitatea din judeţul Călăraşi, unde aveau o casă de vacanţă. Acolo l-au găsit poliţiştii, fără suflare.

În urma lor a rămas o fetiţă de 9 ani. Ea se află acum în grija bunicilor.