Un bărbat de 37 de ani din Vaslui a fost arestat, acuzat fiind de viol. Victima, nepoata lui de 13 ani, a născut în urma incestului, dar el niciodată nu şi-a recunoscut fapta

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 37 de ani din Vaslui a fost arestat, acuzat fiind de viol! Victima, nepoata lui de 13 ani, a născut în urma incestului, dar el niciodată nu şi-a recunoscut fapta. Anchetatorii au cerut probe ADN care, în sfârşit, au confirmat totul. Acum individul este după gratii, iar copilul său a ajuns în grija unui asistent maternal, pentru că nimeni nu şi-a asumat creşterea lui.

Totul s-a petrecut în localitatea vasluiană Sîrbi, iar suspiciunile de incest au ieşit la iveală anul trecut. Mama fetei şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu ea şi a dus-o la spital. În urma analizelor, femeia avea să afle că fetiţa ei de doar 13 ani este însărcinată în patru luni. Era deja prea târziu să se mai poată face ceva, aşa că în luna decembrie copila a născut. Între timp, ea le-a povestit părinţilor că a fost victima unchiului ei, un bărbat însurat care este fratele tatălui.

Pentru că nu a recunoscut nicio clipă, el a fost cercetat în libertate din momentul depunerii pplângerii. Dar acum, după ce probele ADN au confirmat faptul că el a minţit, a fost arestat pentru viol.

Protectia Copilului a început o anchetă în acest caz, în urma căreia va decide ce se va întâmpla cu bebeluşul, mai ales că mama lui este cunoscută cu probleme psihice şi nu are discernământ.