Un băieţel în vârstă de 9 ani a fost bătut cu sălbăticie de propriul tată! Micuţului i-au rămas urmele violenţelor atât pe spate, cât şi pe gât

DISTRIBUIȚI

Un băieţel în vârstă de 9 ani a fost bătut cu sălbăticie de propriul tată! Micuţului i-au rămas urmele violenţelor atât pe spate, cât şi pe gât. Când l-a văzut, mama lui a sunat imediat la poliţie şi a anunţat incidentul. Individul, un bărbat de 48 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, dar acum este liber, pentru că i-a mărturisit judecătorului că îi pare rău şi că nu va mai repeta greşeala. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Acest individ, un bărbat în toată firea despre care, dacă l-ai întâlni pe stradă, nu ai spune că are apucături barbare, este acuzat că şi-a lovit copilul cu o nuia până l-a învineţit. Nu s-a gândit că, deşi urmele fizice vor trece, cele psihice îl vor afecta toată viaţa pe fiul său.

Totul s-ar fi întâmplat în timp ce mama copilului era la serviciu. Tatăl, băut fiind, s-a enervat teribil când a văzut că cel mic a lăsat deschisă poarta de la stradă. A vrut să îl pedepsească dur, ca să ţină minte pe viitor.

Agresorul copilului a fost luat de acasă de poliţişti, după ce aceştia au fost chemaţi de mamă.

Totuşi, bărbatul este acum liber să se întoarcă acasă, pentru că judecătorul a decis că nu este un real pericol. Se află însă sub control judiciar pentru 30 de zile.