Un băiețel de 9 ani, bolnav de leucemie se zbate între viață și moarte. Operația care i-ar putea salva viața costă 120 de mii de dolari. Părinții sunt îngenunchiați de neputință și disperare

DISTRIBUIȚI

Cu ochii în lacrimi şi cu vocea tremurândă spunea că-l doare şi că durerea devine tot mai insuportabilă. Medicul de familie l-a contrazis şi le-a spus părinţilor lui că este răcit şi că are nevoie de un sirop de tuse şi de o alifie pentru dureri. La unitatea de primiri urgenţe, însă, după mai multe investigaţii, adevărul crunt a ieşit la iveală. Avea leucemie. Vorbim despre un copil în vârstă de nouă ani din Slatina. Acum, băiatul se află internat într-o clinică din Turcia. În România i s-a spus că nu are nicio şansă de supravieţuire. Pentru a trăi, Bogdan are nevoie de noi! Tratamentul pe care trebuie să-l urmeze şi operaţia la care trebuie să fie supus costă…120 de mii de euro.

Drama lui Bogdan a început în primăvara anului trecut. La început, avea dureri obişnuite de cap. În scurt timp, acestea au început să fie tot mai dese şi din ce în ce mai insuportabile. Medicul de familie i-a prescris un sirop pentru răceală pe care l-a luat timp de şapte zile. Numai că acest sirop nu a alungat nicio clipă durerile de cap. Ba mai mult, pe Bogdan a început să-l doară şi braţul stâng.

Medicii din Bucureşti au spus că micuţul nu are nicio şansă să se vindece. Dar părinţii au continuat să spere. Au căutat ajutor peste hotare. Acum, băiatul se află într-o clinică din Turcia. Nu a scăpat de dureri, iar pereţii albi ai clinicii îl deprimă. Abia zâmbeşte.

Ca să trăiască are nevoie de transplant de măduvă şi tratament. În total, costurile se ridică la 120 de mii de euro, iar până la momentul actual familia lui Bogdan a reuşit să strângă numai 52 de mii de euro.

Noi, însă, dacă ne strângem bunătatea la un loc putem face minuni. Cei care vor şi au posibilitate pot dona 2 euro prin sms la 8832 cu textul „Bogdan”.

Leucemia acută limfoblastică este o afecţiune severă care apare la nivelul sângelui şi măduvei osoase şi care ucide din ce în ce mai mulţi copii.