Un băiat de 15 ani şi-a nenorocit sora de 5 ani, după ce s-a urcat la volan şi a provocat un grav accident de circulaţie. Deşi nu avea dreptul să conducă, băiatul a plecat în sat cu maşina părinţilor

DISTRIBUIȚI

Un băiat de 15 ani, din Iaşi, şi-a nenorocit sora în vârstă de doar 5 ani, după ce s-a urcat la volan şi a provocat un grav accident de circulaţie! Deşi nu avea dreptul să conducă, băiatul a plecat în sat cu maşina părinţilor. A pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul direct într-un stâlp. Adolescentul a scăpat teafăr, dar sora lui, care se afla cu el în maşină, a suferit răni grave. Urmează imagini şi detalii cu puterrnic impact emoţional.

Accidentul s-a produs în localitatea ieşeană Slobozia. Băiatul de 15 ani a furat din casă cheile maşinii şi şi-a invitat sora la o plimbare pe uliţă, fără să conştientizeze pericolul la care se expun. În doar câteva minute, inevitabilul s-a produs: a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În urma impactului, maşina s-a răsturnat. Adolescentul care se afla la volan nu a păţit nimic. Sora lui nu a avut însă acelaşi noroc.

Medicii au operat-o şi spun că pericolul mare a trecut.

Poliţiştii au stabilit că băiatul nu era băut.

Băiatul mai are patru fraţi, iar mama lui este din nou însărcinată.