Un autocar în care se aflau 28 de români a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. Şoferul s-ar fi angajat într-o depăşire periculoasă şi s-a izbit puternic de un autoturism în care se aflau cinci cetăţeni bulgari

DISTRIBUIȚI

Un autocar în care se aflau 28 de români a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, după ce şoferul s-ar fi angajat într-o depăşire periculoasă şi s-a izbit puternic de un autoturism în care se aflau cinci cetăţeni bulgari. Victimele, doi adulţi şi trei copii, au fost transportate la spital, iar două dintre ele se află în stare critică. Românii, care se îndreptau spre Spania, au scăpat nevămătaţi.

Accidentul a avut loc ieri seară, pe Valea Mureşului, între localităţile Bătuţa şi Căpruţa. Şoferul unui autocar înmatriculat în Spania a decis să depăşească un TIR, însă nu a reuşit să revină pe banda sa de mers şi a lovit frontal un autoturism în care se aflau cinci cetăţeni bulgari.

Toţi cei cinci cetăţeni bulgari din autoturism au fost răniţi. Şoferul şi pasagera din dreapta sunt în stare critică şi au fost transportaţi la spital cu un elicopter SMURD. Şi celelalte trei victime, un adult şi doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului violent.

În autocar erau 28 de români care se deplasau spre Spania. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Circulaţia între Deva şi Arad a fost blocată mai bine de 4 ore, iar cozile formate au depăşit şapte kilometri în ambele sensuri.