Un asistent medical de la o policlinică din centrul Piteştiului a fost găsit mort în cabinetul în care lucra. Trupul lui a fost descoperit chiar de doctoriţa la care era angajat şi care a sunat la 112. Medicii au confirmat decesul, iar criminaliştii au concluzionat, după primele cercetări, că bărbatul s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

Un asistent medical de la o policlinică din centrul Piteştiului a fost găsit mort în cabinetul în care lucra. Trupul lui a fost descoperit chiar de doctoriţa la care era angajat şi care a sunat la 112. Medicii au confirmat decesul, iar criminaliştii au concluzionat, după primele cercetări, că bărbatul s-a sinucis. Rudele nu îşi explică gestul lui, cu atât mai mult cu cât nu ştiau că ar fi avut vreo problemă. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul avea 35 de ani şi lucra la cabinetul medical individual ca asistent medical generalist. Programul începea după-amiază, aşa că în momentul în care doctoriţa a intrat pe uşă l-a găsit, inert, pe patul de consultaţii. A sunat, îngrijorată, la 112, sperând că încă mai poate fi salvat.

În acelaşi timp, rudele, care nu mai ştiau nimic de el de câteva ore, au mers să îl caute acasă. Acolo au găsit un bilet de adio pe care el îl lăsase.

Nici colegii de serviciu nu ştiau să fi avut vreo problemă.

Anchetatorii încearcă acum să afle ce l-ar fi putut determina să facă acest gest şţi dacă a fost ajutat de cineva.