Un apel disperat de ajutor vine de la Constanţa, unde o fetiţă de 6 ani are nevoie de bani, pentru o operaţie urgentă pe care doar în Germania poate să o facă! Tatăl ei a abandonat-o încă de la naştere, iar mama nu o poate susţine financiar pe cât şi-ar dori. Şi, de parcă soarta nu ar fi suficient de crudă, cele două nici nu mai au unde să locuiască

DISTRIBUIȚI

Un apel disperat de ajutor vine de la Constanţa, unde o fetiţă de 6 ani are nevoie de bani, pentru o operaţie urgentă pe care doar în Germania poate să o facă! Tatăl ei a abandonat-o încă de la naştere, iar mama nu o poate susţine financiar pe cât şi-ar dori. Şi, de parcă soarta nu ar fi suficient de crudă, cele două nici nu mai au unde să locuiască. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Daria Ştefania are 6 ani, nu merge la şcoală şi tânjeşte să aibă o prietenă. Singura care îi este apropiată este mama, care îi ţine loc şi de colegi şi de familie. A avut ghinionul să vină pe lume cu o tumoră pe creier şi cu o malformaţie care o ţine departe de o viaţă normală.

Nicoleta a crescut-o singură pe Daria, pentru ca tatăl ei a respins-o. Singura ei şansă este drumul spre o clinică din Germania. Dar pentru acest lucru, e nevoie de foarte mulţi bani.

Femeia s-a angajat ca agent de pază şi o vreme a mers la serviciu împreună cu fetiţa bolnavă, pentru că nu avea în grija cui să o lase. Dar a fost dată afară de curând, aşa că acum a rămas fără niciun venit.

Garsoniera în care stau cu chirie cele două, mamă şi fiică, este plină de mucegai, iar instalaţia electrică este defectă. Dar şi de aici trebuie să plece în următoarele zece zile. Aşa că, dacă vreţi să le ajutaţi, puteţi să le donaţi bani în contul afişat pe ecran. Fetiţa are, însă, nevoie şi de mâncare şi de haine.