Un adolescent român şi-a împuşcat mortal tatăl vitreg, un italian în vârstă de 71 de ani. Apoi, tânărul de doar 16 ani a ascuns cadavrul într-un canal. Complice i-a fost un alt băiat, tot român

DISTRIBUIȚI

Un adolescent român şi-a împuşcat mortal tatăl vitreg, un italian în vârstă de 71 de ani. Apoi, tânărul de doar 16 ani a ascuns cadavrul într-un canal. Complice i-a fost un alt băiat, tot român. Crima a avut loc în sudul Italiei, în Sicilia. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.
Domenico Citelli a fost împuşcat de la mică distanţă de fiul său vitreg. Tânărul l-a atacat pe soţul mamei sale cu o armă cu un calibru de 12 milimetri. Omul a murit pe loc. Ca să îşi ascundă crima, ajutat de un prieten de aceeaşi vârstă cu el, băiatul a înfăşurat cadavrul într-un sac de plastic şi l-a acuns într-un canal, ancorându-l cu greutăţi. După ce Domenico Citelli a fost dat dispărut, corpul său neînsufleţit a fost găsit. Îngrozitoarea crimă a şocat profund mica localitate Pedara din Provincia Catania.
Cei doi adolescenţi români au fost arestaţi, iar, în urma interogatoriului, şi-au recunoscut faptele. Ei vor fi puşi sub acuzare pentru omor deosebit de grav şi ascunderea unui cadavru. Tânărul le-a declarat Carabinierilor că l-a ucis pe tatăl său vitreg într-un moment de furie, după o ceartă. Bărbatul avea deseori neînţelegeri cu fiul său vitreg, fie pe tema banilor, fie din cauza notelor slabe la învăţătură.