Un accident rutier este cu siguranţă o experienţă neplăcută. Urmat însă de imobilizarea într-un scaun cu rotile…îl transformă într-o tragedie

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier este cu siguranţă o experienţă neplăcută. Urmat însă de imobilizarea într-un scaun cu rotile…îl transformă într-o tragedie. Sunt însă oameni care înfruntă orice şi îşi transformă viaţa…într-o bucurie indiferent de probleme. Anişoara Mârza este un astfel de om. A trecut peste partea tristă a poveştii şi preţuieşte fiecare zi din viaţă mai intens ca înainte. S-a căsătorit, defilează pe scenă ca fotomodel şi a zburat chiar şi cu balonul. Toate acestea…în scaunul cu rotile!

Este din Sighetul Marmaţiei, iar în urmă cu 9 ani, când era doar o adolescentă a fost victima unui accident rutier extrem de violent.

Timp de 3 ani, familia i-a ascuns că va rămâne imobilizată în scaun cu rotile toată viaţa. Cu toate acestea, vorbeşte despre acea perioadă cu zâmbetul pe buze şi cu o tărie de caracter care rar ţi-e dat să vezi.

Nu s-a considerat niciodată o persoană cu handicap şi asta îi sfătuieşte pe toţi cei care trec prin astfel de momente neplăcute în viaţă.

De curând s-a căsătorit.

În fiecare an participă la un eveniment în care defilează pe scenă ca fotomodel şi îmbracă rochile unor designeri celebrii. Feminitatea şi optimismul o caracterizează.

La fel ca Anişoara, alte 15 persoane au defilat aseară pe scena Galei Atipic Beauty şi au prezentat în faţa a peste 1000 de suflete ce înseamnă frumuseţea adevărată şi cum viaţa merită preţiuită, indiferent de greutăţile prin care trecem.