Un accident cum rar se-ntâmplă a avut loc în această dimineaţă, la Piteşti! O autospecială plină cu apă şi spumă, care mergea la o intervenţie, s-a răsturnat într-o curbă. În cădere, a avariat trei maşini

DISTRIBUIȚI

Un accident cum rar se-ntâmplă a avut loc în această dimineaţă, la Piteşti! O autospecială plină cu apă şi spumă, care mergea la o intervenţie, s-a răsturnat într-o curbă. În cădere, a avariat trei maşini. Pagubele sunt imense, cu atât mai mult cu cât nici proprietarii autoturismelor şi nici maşina de intervenţie a ISU nu aveau asigurare CASCO.

Autospeciala pompierilor, care cântărea 25 de tone, gonea spre cartierul Războieni din Piteşti, acolo unde a izbucnit un incendiu. La un moment dat, însă, s-a răsturnat peste două maşini parcate şi a avariat o a treia.

În maşina de pompieri erau patru oameni. Toţi au fost duşi înapoi, la sediu, cu SMURD-ul. Între timp, proprietarii autoturismelor distruse au venit să evalueze pagubele.

În acest caz, proprietarii maşinilor avariate vor fi despăgubiţi, în funcţie de constatările poliţiştilor, pe asigurarea obligatorie. În schimb, reparaţiile autospecialei vor fi făcute pe cheltuiala celor care vor fi găsiţi vinovaţi în urma anchetei începute deja la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Autospeciala avariată costă apoximativ 300 de mii de euro.